Cremen tres vehicles de matinada en dos incendis provocats a Platja d'Aro

Un quart cotxe ha quedat afectat i s'ha protegit la façana d'una casa

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en dos incendis provocats que han cremat tres vehicles i han afectat un quart a Platja d'Aro (Baix Empordà). El primer dels focs ha tingut lloc a les 2:46h quan els han alertat de dos cotxes aparcats en bateria a la travessia Ginebra, davant el número 6, que estaven cremant. Fins allà s'hi ha dirigit una dotació dels Bombers que ha apagat les flames que han deixat els dos turismes calcinats i un tercer afectat parcialment per la calor, malmetent la xapa i la pintura.

El segon incident s'ha declarat vint minuts més tard, a les 3:06h situat a sis minuts a peu del primer foc, més concretament al carrer Ginesta número 36 on cremava un altre cotxe aparcat. Fins allà hi han arribat dues dotacions dels Bombers perquè el vehicle es trobava molt a prop d'una casa i ha estat necessari protegir la façana que contenia elements de fusta.

Un cop finalitzada la intervenció el cotxe ha quedat totalment cremat però la façana no s'ha vist afectada per les flames. En cap dels dos focs s'han registrat ferits.