La Policia Local de la Bisbal arresta cinc lladres en quatres dies

Tres van robar en una perruqueria i al mercat mentre que dos més en un supermercat

Agents de la Policia Local de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) van protagonitzar els darrers dies dues actuacions que van resultar amb un balanç total de cinc persones detingudes acusades de robatori amb força.

La primera actuació va tenir lloc el passat 1 de juliol coincidint amb el mercat setmanal. Els agents van rebre un avís alertant-los que s’havia sostret una bossa de mà en una perruqueria de la plaça Major del municipi. Els testimonis dels fets va facilitar la descripció de dues persones, que es van poder identificar gràcies a les diverses càmeres instal·lades al nucli antic bisbalenc per regular el trànsit de vehicles.

Seguidament es va rebre un altre avís de furt al mercat on totes les víctimes tenien en comú que eren senyores de mitjana i avançada edat i que anaven soles. El cos policial va muntar un dispositiu amb agents uniformats i de paisà per interceptar les persones que segons un testimoni podien ser els autors dels fets. El dispositiu va acabar amb la localització de tres persones amb nombrosos antecedents per furts. Van traslladades a les dependències policials i citades judicialment.

La darrera actuació va ser aquests dimarts quan dos homes van accedir en un supermercat de la Bisbal, van adquirir diversos productes i, un cop a la línia de caixes de cobrament, van amenaçar a una treballadora. Deien que si no els deixaven marxar sense pagar, l'agredirien amb una arma blanca.

Un cop els lladres van aconseguir donar-se a la fuga es va alertar a la Policia Local i als Mossos d’Esquadra. La treballadora va resultar il·lesa i els dos individus van acabar localitzant i arrestant.