ERC de Lloret reclama a l'Estat que arregli les destrosses ocasionades pel Gloria

Consideren que no s'ha rehabilitat correctament la zona de vianants de Fenals

El mes de gener de 2020 el temporal Gloria va causar greus destrosses al conjunt del territori i, en especial, aquells municipis situats a la costa catalana, com el cas de Lloret de Mar (Selva). En tot aquest temps, el govern central, com a responsable del manteniment i la conservació del passeig marítim de Fenals, no ha abordat de forma integral les obres necessàries per a una adequada rehabilitació de la zona de vianants, segons assegura ERC.

En aquest context, la senadora republicana, Elisenda Pérez, ha visitat les diferents zones afectades per conèixer de primera mà l’abast dels desperfectes i poder traslladar aquesta problemàtica a Madrid. La visita l’ha realitzat acompanyada del regidor municipal i cap de llista a les municipals del 2023, Albert Ferrández, i de la representant de l’Associació de Veïns de Fenals-Santa Clotilde, Mercè Herrera.

Albert Ferrández s’ha mostrat satisfet per la visita destacant que: “és d’agrair que la senadora Elisenda Pérez es preocupi pels afers i els interessos del nostre municipi i pugui traslladar aquesta reivindicació urgent i necessària per als veïns i veïnes del barri de Fenals i totes les persones que ens visiten”.

Tanmateix, Ferrández ha manifestat que “exigim al govern central que es faci responsable de les seves competències, deixi de posar pedaços al passeig de Fenals i afronti de forma global totes les reparacions generades pel temporal Gloria”.