El músic de Girona troba abandonat al bosc el cotxe que li van robar al Barri Vell

L'ha localitzat prop de la Via Verda sense els instruments a l'interior

El cotxe que el músic de Girona, Albert Casellas, va denunciar ahir el seu robatori a través de xarxes socials ha estat trobat abandonat prop de la Via Verda que va de Girona a Quart aquesta matinada. El jove, que agraeix la col·laboració de tothom que ha fet distribució de la seva denúncia, ha explicat a Instagram que el cotxe estava bé però al seu interior hi faltaven tots els instruments que hi duia.

El robatori va tenir lloc ahir al Barri Vell, quan uns individus li van robar les claus i marxar amb el vehicle aparcat prop de la Sopa. Es creu que eren usuaris habituals de l'equipament per als sensesostre. Casellas, just després d'interposar la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Caterina va explicar en una story a Instagram que el vehicle no tenia gaire gasolina al dipòsit i per la qual cosa "no poden haver anat gaire lluny".

Per la seva banda els agents van iniciar un dispositiu per tal de localitzar el cotxe i el seu propietari demanava la col·laboració ciutadana per a localitzar-lo.