El Girona FC et convida a Sòria per veure el partit contra el Numància

El partit i el desplaçament serà gratuït i es disputarà aquest diumenge a les 21h

El Girona FC s’enfrontarà aquest diumenge 31 de març al Numància de Sòria (21h), en la 32ena jornada de la Lliga Adelante. Un horari francament dolent pels aficionats que vulguin viatjar a Los Pajaritos per donar suport a l’equip en les seves aspiracions de lluitar per pujar a Primera Divisió.

És per aquest motiu, i després d’encadenar tres victòries consecutives amb l’ascens com a objectiu i veient el gran ambient que va haver-hi la setmana passada a Montilivi (més de 9.000 persones van gaudir de valent amb el 4-0, van fer l’onada, van corejar els noms de diversos jugadors i van intercanviar càntics diversos), el club ha decidit convidar a tots els aficionats que ho desitgin a viatjar i veure l’equip en directe. Com a mostra d’agraïment i amb la intenció d’omplir de seguidors les grades de Los Pajaritos, el Girona Futbol Club pagarà el transport amb autocar i l’entrada al partit. És a dir, tots els ‘gironistes’ que ho desitgin aniran, veuran el partit i tornaran de Sòria de forma totalment gratuïta.

Aquells que vulguin viatjar cap a terres castellanolleoneses s’han d’inscriure a les oficines de Montilivi tenint en compte que les places seran limitades, i que el termini per fer-ho acaba demà dijous a les 20 hores. No hi ha un nombre estipulat de places, sinó que es limitaran en funció del nombre de busos que es puguin omplir. El club ha informat que un cop formalitzada la inscripció caldrà deixar 5 euros de fiança, diners que seran retornats a les oficines de l’estadi a partir del proper 2 de març, una vegada s’hagi confirmat que aquella persona ha format part de l’expedició blanc-i-vermella.  

El desplaçament a Sòria

L’expedició està convocada per diumenge 31 de març a les 8.45 a l’estadi de Montilivi, i la sortida amb autocar està prevista per les 9 del matí. Al voltant de les 17 hores s’arribaria a Sòria, quatre hores abans que l’àrbitre xiuli l’inici del Numància-Girona. Un cop finalitzat el matx els aficonats hauran d’esperar fins les 12 de la nit per sortir amb bus de l’estadi de Los Pajaritos direcció Girona, on està previst arribar a les 8 del matí del dilluns 1 d’abril. 

Des del club han facilitat aquest vídeo penjat a YouTube per part d'un aficionat per mostrar el gran ambient del darrer partit contra el Mirandés.