La gestora del restaurant Planiol de Lloret es queda fora del concurs per l'adjudicació

Ara només els quedarà presentar un contenciós administratiu

L'actual gestora del restaurant Planiol de Lloret de Mar (Selva) situat a la Platja de Fenals, ha perdut l'oportunitat de poder optar al nou concurs per a fer ús de les instal·lacions. Així ho ha determinat la Generalitat en denegar el recurs d'alçada que es va presentar a la direcció general de Polítiques de Muntanya i del Litoral el passat mes de maig.

Tot es remunta a aleshores, quan la família Sánchez Planiol no es van assabentar que es feia un concurs per a la concessió del restaurant que estava a les seves mans des del 1953 i que ningú els havia avisat. Ara, segons publica El Punt Avui, el Govern els ha denegat el recurs "per extemporani", al demanar-lo fora dels terminis previstos per la llei. El fet que la notificació en el seu dia s'enviés a casa de la mare d'Isabel Sánchez, actual gestora de l'establiment, que va morir el 2014 i que ningú va llegir, no ha estat suficient per aturar el procediment.

Ara només els queda veure quina és l'empresa que guanyarà el concurs i, aleshores, presentar un contenciós administratiu contra la resolució. La família Sánchez Planiol porta aquest restaurant des de l’any 1953, quan el pescador Ramon Planiol, l’avi de l’actual gestora, va habilitar, juntament amb Teresina Trias -la seva muller- un negoci per servir peix als turistes.