Mor atrapat entre un mur i una excavadora un treballador de les obres de la presó de Figueres

El treballador ha quedat atrapat mentre feia una rasa

Fins al lloc de l'accident, s'hi ha desplaçat el director general d'Infraestructures del Departament de Justícia, Juan Josep Isern; la directora dels Serveis Territorials del Departament, Carme Sitjes, així com un tècnic i un inspector del Departament de Treball i representants de GISA s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets. L’empresa Gestió d’Infraestructures GISA ha obert un expedient informatiu.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la víctima mortal és Mohamed Z., de 43 anys i veí de Figueres. L'home estava treballant a peu d'obra quan ha quedat atrapat entre una màquina excavadora i un mur.

L'obra civil del centre penitenciari del Puig de les Basses de Figueres està ja enllestida. En una visita el passat 22 de febrer, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, va dir que només quedava pendent instal·lar els sistemes de seguretat i equipar els serveis de la presó, com la bugaderia i la cuina, entre d'altres.

A principis de març, restava el procés per cobrir l'entorn de la presó amb talussos i vegetació per minimitzar l'impacte i la construcció dels accessos a la presó, que tindrà capacitat per a 750 persones.