Serinyà programa activitats de tarda i nit durant tots els divendres de juliol

El proper 22 de juliol torna la 'Nit de les Fades'

L’arribada del mes de juliol a Serinyà (Pla de l'Estany) porta la proposta d’oci ‘Estiueja Serinyejant’ que oferirà activitats de tarda i nit tots els divendres de tot el mes. Així, la primera de les activitats serà aquest 1 de juliol amb un cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Hi havia una vegada. De la programació destaca el retorn del Festival de les Fades que aposta per un nou format, amb la Nit de les Fades del divendres 22 de juliol.

Els veïns i veïnes de Serinyà podran gaudir tots els divendres del mes de juliol d’una programació d’oci pensada per a tots els públics. La primera de les activitats tindrà lloc aquest divendres dia 1 amb una sessió de cinema a la fresca davant de l’Ajuntament. A les 22h començarà la projecció del film Hi havia una vegada protagonitzada per Angelina Jolie i que gira entorn les històries de Peter Pan i Alícia al País de les Meravelles.

El 8 de juliol arriba una proposta pels infants que podran gaudir de la Festa de l’Aigua que es farà a les 16:30h. Davant del consistori s’hi instal·laran dos inflables d’aigua, hi haurà una festa de l’escuma i es repartirà berenar, gratuït, pels més petits del poble. El 15 de juliol tindrà lloc el primer dels dos sopars a la fresca programats. En aquest primer hi haurà una nit de concerts amb els grups ‘Pelat i Pelut’ i ‘Waikiki’. El sopar serà a partir de les 20:30h i els concerts estan previstos que s’iniciïn a les 21h, tot des de la plaça de Sant Andreu.

Torna la ‘Nit de les Fades’

Pel divendres 22 de juliol arriben dues propostes relacionades amb la Nit de les Fades que agafa el testimoni del que havia estat el Festival de Fades. En aquesta ocasió tota la programació relacionada amb les fades es concentrarà en la nit del divendres i de la que s’està acabant de lligar tot el programa.

Prèviament, al Cívic Can Xerric tindrà lloc un taller dedicat a aquesta temàtica. El regidor de Joventut i Festes de Serinyà, Marçal Prat, destaca que “aquest any, un grup d’actors i actrius del poble han volgut recuperar la Nit de les Fades. Animem a tothom que tingui ganes de participar, ja sigui fent decorats o interpretant un paper, que ho faci saber a l’Ajuntament i els posarem en contacte amb les persones que estan organitzant aquesta activitat”.

Com a cloenda d’aquest mes de juliol atapeït de propostes, el dia 29 es farà un segon sopar a la fresca que anirà acompanyant d’una gran nit de monòleg i un concert final. Fins el dia 15, però, no es desvetllaran els noms dels protagonistes d’aquestes dues activitats, que seran anunciats per les xarxes socials i la pàgina web de l’Ajuntament (www.serinya.cat).

Segons Marçal Prat,  “l‘Estiueja Serinyejant’ s’ha confeccionat pensant en que tothom pugui gaudir l’estiu a Serinyà, i tant grans com petits hi trobin la seva activitat preferida” a més d’afegir que “animem que tothom hi participi, per tornar a sortir a les places, per fer poble i per fer cultura”.