Blanes promociona el 50è Concurs de Focs en 60 oficines de Correus

Es fa a través de pantalles

L’Ajuntament de Blanes (Selva), a través del Departament de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme, ha contractat a través del Servei de Correus la promoció el 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Amb aquest contracte, correus promocionarà durant dos mesos el festival pirotècnic en un total de 60 oficines repartides arreu de la geografia espanyola i catalana.

Més concretament, es mostrarà en 33 oficines de Correus de Catalunya i en 27 oficines de l’Estat en pantalles de rotació cada dos minuts durant deu segons. L’acció promocional donarà a conèixer el festival pirotècnic que, aquest 2022, celebrarà finalment la 50ena edició després que originàriament hauria d’haver estat l’any 2020 però es va posposar en dues ocasions per la pandèmia.

El Concurs Internacional de Focs d’Artifici, conegut també popularment com ‘Els Focs de Blanes’ se celebrarà del divendres 22 fins al dimarts 26 de juliol, quan culminarà coincidint amb el dia central de la Festa Major de Santa Anna, patrona del municipi.