KFC inaugura un nou restaurant a Vilatenim

Es troba situat a peus de la C-260 i ha generat 30 nous llocs de treball

KFC, la marca global de restaurants de pollastre fregit, continua amb el seu pla d'expansió al territori espanyol amb la inauguració avui del nou establiment al costat del supermercat Carrefour situat al lateral de la carretera C-260 a Vilatenim (Alt Empordà). L'empresa segueix apostant per Catalunya, on ja compta amb 40 restaurants en total. Amb aquesta nova obertura a la província de Girona, el restaurant ha creat 30 nous llocs de treball.

El nou KFC té una superfície total de 358 metres quadrats, 276 d'interior i 82 de terrassa. La disposició dels diferents espais compten amb 90 places de capacitat interior i 40 en exterior per als seus clients. A més, afegeix la novetat del nou disseny dels quioscos digitals que inclouen a la part superior el menú board en versió digital per oferir un servei més còmode i senzill als seus clients.

Per gaudir dels seus productes còmodament des de qualsevol lloc, el nou establiment ofereix els seus serveis de delivery mitjançant agregadors, click and collect i un carril KFC Auto per als conductors.