Cor de Teatre estrenarà 'Estop' dins el festival (A)phònica de Banyoles

Es faran dues sessions el divendres i el diumenge i tres el dissabte

La companyia banyolina Cor de Teatre estrenarà aquest cap de setmana 'Estop', la seva nova producció. L’estrena serà en el marc de la 18a edició de l’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles que se celebra de divendres a diumenge.

La companyia Cor de Teatre torna als espectacles de carrer i ho fa amb 'Estop', un musical en el que s’hi poden veure escenes quotidianes de la vida, de les quals tothom se’n pot sentir protagonista, però representades des d’un punt de vista musical i humorístic. Dirigit escènicament per Pere Hosta i amb direcció musical de David Costa, que també són els autors del guió, amb aquest espectacle Cor de Teatre “volem fer un STOP i observar aquests habitants que fan del carrer el seu escenari particular” ha destacat Pere Hosta que ha assegurat que “de ben segur que ens emocionen...perquè són TOP!”.

A 'Estop' hi participen 33 intèrprets de Cor de Teatre que cantaran i actuaran en situacions i espais diferents, combinant escenes teatrals amb la interpretació d’una desena de peces musicals. 'Estop' són tres accions diferents de vint minuts cadascuna, una per a cada dia del festival, que es podran veure en espais diferents de Banyoles. Divendres s’estrenarà la primer acció en dues sessions a la plaça Major, a les 18:30h i a les 21h. Dissabte es podrà veure la segona acció en tres sessions a la plaça dels Turers, a les 12:30h, les 18:30h i les 20:15h. Diumenge, de nou a la plaça Major, es podrà veure la tercera acció en dues sessions, a les 13h i a les 20h. Totes les sessions són gratuïtes.

El director de Cor de Teatre, David Costa, ha destacat que “són tres escenes en les que tothom s’hi podrà veure representat, amb un toc d’humor i amb la qualitat musical que és habitual en els espectacles de la companyia banyolina”. “En definitiva, una nova oportunitat de Cor de Teatre per seguir mostrant el seu llenguatge artístic que fusiona el teatre gestual i la música vocal, en el que és un nou repte en el camp de la interpretació del repertori vocal polifònic”, ha afegit Costa.

Aquest nou espectacle, fresc, dinàmic i molt emotiu és una coproducció de l’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles i de la Marfà-Centre de Creació Musical, amb Somfònics, l’empresa que produeix, gestiona i distribueix els espectacles de Cor de Teatre.