Dos conductors acaben a cops de puny per una zona de càrrega i descàrrega a Palamós

El conductor d'un turisme s'hi va aparcar i un camioner li va recriminar

Una discussió sobre qui tenia dret a aparcar en una zona de càrrega i descàrrega al centre de Palamós (Baix Empordà) va acabar ahir a cops de puny entre el conductor d'un turisme i el d'una furgoneta. Els fets van tenir lloc a les 11:40h quan el propietari d'un Volkswagen model Golf es va aparcar i l'acompanyant baixar per fer uns encàrrecs en un comerç proper.

Fou aleshores quan va arribar una furgoneta que estava fent repartiment i va començar a interpel·lar al conductor del cotxe amb el clàxon, reclamant-li que abandonés la zona de càrrega i descàrrega. En aquell moment, segons explica Ràdio Palamós, els dos conductors es van engrescar en una forta discussió que va acabar amb tots dos fora del seus respectius vehicles i donant-se cops de puny.

No només això, el conductor de la furgoneta hauria utilitzat un tornavís per agredir a l'altre, causant-li una ferida a la cama. Posteriorment agents de la Policia Local es van personar per aturar la batussa. Un cop separats es van traslladar pel seu propi peu a l'Hospital de Palamós on van rebre assistència per les lesions sofertes.