ERC de Salt torna a escollir Jordi Viñas com a candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals

L'actual alcalde vol consolidar les polítiques municipals i construir una ciutat millor

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Salt (Gironès) ha escollit a l’actual alcalde, Jordi Viñas, com a cap de llista per a les properes eleccions municipals de 2023. Viñas ha destacat que “durant els darrers anys hem engegat projectes de transformació i millora del dia a dia de la gent de Salt que, personalment i amb tota la resta de l’equip, estem convençuts de continuar liderant perquè es tracta de propostes essencials pel futur dels nostres veïns i veïnes”.

Així mateix, el candidat republicà ha fet referència a que “hem posat les bases i engegat les accions necessàries per construir una ciutat millor i ara cal consolidar aquestes polítiques municipals que no tenen un altre objectiu final que garantir el benestar dels saltencs i saltenques al mateix temps que, entre tots i totes, construïm una ciutat plena d’oportunitats laborals, socials i econòmiques”.

Finalment, Viñas s’ha mostrat molt il·lusionat “de poder tornar a encapçalar el projecte d’Esquerra a Salt, després de la confiança que m’han mostrat els militants, simpatitzants i amics de l’assemblea local”.

Jordi Viñas (Salt, 1973) és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Girona i Máster en Audició i Llenguatge (Logopèdia). Actualment és alcalde de Salt i treballa a l’Institut Català de la Salut. Tota la seva trajectòria professional ha estat vinculada dins l’àmbit sanitari.