Centenars de persones assisteixen al TastABlanes després d'una aturada obligada de dos anys

Hi van participar 17 establiments del municipi

La darrera edició del ‘TastABlanes’ celebrada la tarda-vespre del passat dissabte ha significat poder recuperar una activitat que s'havia aturat durant dos anys degut a la pandèmia de la covid-19. La mostra gastronòmica va congregar centenars de persones al Passeig de Dintre segons fonts del consistori, on es va tornar a allotjar igual que en les anteriors edicions.

A diferència de les anteriors ocasions, per poder degustar les propostes gastronòmiques del TastABlanes no calia adquirir prèviament cap tiquet, sinó que es pagava directament en cada parada, on s’oferien tres o quatre tastets representatius a preus que oscil·laven des d'1 fins els 5 euros.

En aquesta edició han participat 17 empreses i establiments: La Balma, Racó de Laura, Papas Callejeras, Llaggurt, Call Vú, Sa Croqueta, Cacao Café, Tarannà, T-3, Cafè del Mar, Mma Mia, Bocado, Poma Verda, Blandae, Casa Oliveras, Cava Laviret i Cervesa Marina. S’hi va poder degustar des d’empanades i croquetes fins a quiche de carbassó i cargols, passant per pizzes, crepes, planxats, pastissets i dolços de diversos gustos, cava i altres entreteniments.