Un Girona impotent no aconsegueix brillar davant el Tenerife en l'anada del play-off

Els de Montilivi s'ho juguen tot el proper diumenge a les Canàries

Partit amb final amarg el d'aquesta nit a Montilivi després de que més de 10.000 seguidors blanc-i-vermells han vist la impotència d'un Girona incapaç de generar perill en els 90 minuts de l'anada del play-off d'ascens a Primera contra el Tenerife. Els de Míchel han sortit al camp i dominat pràcticament durant tot l'enfrontament, però d'una manera estèril i penjant pilotes a l'àrea amb una insistència incomprensible. Per la seva banda el Tenerife, que ha jugat a mig gas, li ha estat suficient per a contenir els gironins i, alhora, han generat arribades a l'àrea amb una facilitat sorprenent.

En els darrers vint minuts i ja amb el xiulet final s'ha pogut veure com l'afició del Tenerife, que es pensava no podrien assistir per problemes amb l'agència de viatges que organitzava el desplaçament, han cantat, victorejat i celebrat l'empat en comprendre que el seu equip ho té tot de cara per endur-se la victòria el proper diumenge.

La primera jugada clara de perill del Girona no ha arribat fins al minut 38, quan Aleix Garcia ha robat una pilota al mig del cap i l'ha passat en profunditat per Baena al contracop. El jugador local s'ha empatxat de pilota i ell mateix s'ha privat de disposar d'una bona posició de xut després d'una rematada que ha rebutjat Soriano. El mateix jugador ha disposat d'una darrera ocasió en el minut 44 però la seva rematada ha sortit per damunt de la porteria.

La segona part ha començat millor pels locals però igualment sense encert. Baena de nou ha generat perill en el 46 però Sergio González amb el peu li ha parat la progressió. En el 52 gairebé arriba un gol en pròpia porta del Tenerife i a partir d'aleshores letargia atacant absoluta amb ball de canvis inclòs (tres alhora al minut 77) fins que en el 89 Aleix García ha xutat i posat a prova Soriano, que ha rebutjat una pilota que ha quedat davant de Pol Lozano que amb el cap l'ha empès per la línia de fons.

A partir d'aquí res ha canviat i el Girona seguia dominant però sense generar perill real, mostrant-se perdut i desorientat, igual que l'entrenador Míchel, que en el 96 (a un minut de complir-se l'afegit) se li ha ocorregut la brillant idea de fer entrar dos jugadors més.

En finalitzar l'enfrontament Pol Lozano ha assegurat davant els micròfons de Movistar que han estat "superiors" i jugat "un bon partit" però que és complicat marcar "un equip on defensen els 11". Per la seva banda, Mollejo del Tenerife s'ha mostrat satisfet i en el mateix micròfon ha assegurat que "semblava que el partit era del Girona però hem tingut ocasions clares a la contra", explicant amb satisfacció que els ha faltat "una mica d'encert" però que "no passa res ja que queda un partit molt bonic per davant".

Faltarà veure diumenge si el Girona s'ha donat un tret al peu aquesta nit o bé aconsegueixen una victòria a domicili.