Les JERC presenten la seva nova secció local a Palafrugell

L'objectiu és ampliar la presència arreu de la demarcació de Girona

Unes 90 persones van assistir el passat divendres a la presentació de la nova secció local a Palafrugell de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) que es va dur a terme al Museu del Suro i que va comptar amb les intervencions del seu futur portaveu; Eudald Pagès; Sergi Sabrià, diputat al Parlament de Catalunya; Gerard Gómez, Portaveu nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya; i Joan Tardà, diputat al Congrés Espanyol.

Les JERC de les comarques gironines asseguren que encaren aquesta etapa amb "molta il·lusió", i preparen una expansió territorial amb "molta força, coratge i orgull". Segons Presas, “el jovent independentista gironí estem en una fase d'expansió important, després de la inauguració de les JERC Palafrugell, cada cop són més joves els que es sumen a l'independentisme d'esquerres de les JERC”. El republicà també ha explicat que estan preparant la presentació de la nova secció local de Lloret de Mar.

Els joves independentistes tenen com a objectiu intensificar la seva presència arreu del territori, i així preparar la demarcació de Girona pel referèndum per la independència de Catalunya de l'any 2014.