Unes 250 persones assisteixen al 75è aniversari d'Hinojosa Packaging Group a Sarrià

Es van programar experiments amb robòtica i un escenari amb jocs sorpresa

Les plantes Hinojosa Paper Sarrià i Hinojosa Packaging Sarrià van ser les protagonistes de la celebració del 75è aniversari d’Hinojosa Packaging Group, que es va realitzar el passat dissabte 4 de juny amb una jornada de portes obertes. Els treballadors de les dues fàbriques van tenir l'oportunitat de portar els seus familiars, que van conèixer el procés de fabricació tant del paper reciclat com de les solucions sostenibles que ofereix el grup.

Van ser més de 250 assistents els que van participar en diferents activitats lúdiques pensades per a totes les edats, que incloïen experiments amb robòtica, un escenari amb jocs sorpresa i instàncies artístiques per generar consciència sostenible. També van poder gaudir de la millor oferta gastronòmica local durant tota la jornada.

Van estar presents a l'esdeveniment el Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent Ramió, i l'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, que també van visitar les instal·lacions de les dues fàbriques.

Aquesta és la cinquena parada d’una gira que es perllongarà durant el 2022 i que recorrerà totes les plantes a nivell internacional del grup a Espanya, França i Portugal. Amb aquesta activitat, Hinojosa posa de relleu la importància del rol dels seus treballadors i de l'impacte positiu que generen a la seva comunitat, contribuint a l’objectiu comú d'incrementar el benestar de tothom amb solucions sostenibles.

Valor compartit a Sarrià de Ter

Hinojosa Paper Sarrià és una fàbrica que produeix paper 100% reciclat a partir de matèria primera recuperada. Una de les grans fites sostenibles durant el 2021 va ser la instal·lació d'un sistema de tractament de biogàs i una caldera de biomassa, que permet a la planta abastir-se de vapor mitjançant combustibles naturals i respectuosos amb el medi ambient.

Per part seva, Hinojosa Packaging Sarrià, es nodreix de la matèria primera fabricada per la paperera per a l'elaboració de solucions sostenibles que aportin millores competitives de manera eficient i innovadora, principalment per al sector de l'alimentació.

D'aquesta manera, Hinojosa Packaging Group assegura el seu compromís amb l'economia circular, vetllant per l'origen sostenible de les matèries primeres i la gestió responsable dels recursos a tota la cadena de producció.