Esgotades les entrades pel partit del play-off del Girona contra el Tenerife

El club ha demanat disculpes per les incidències en la venda

El Girona FC ha esgotat totes les entrades a la venda per al partit contra el CD Tenerife del proper dissabte en l'anada del play-off a Primera. S'han dispensat més de 10.500 entrades en poc més de 24 hores des que es van posar a la venda ahir al matí.

El Club ha detectat que hi ha hagut dos tipus d’incidències: una relacionada amb els servidors de correu electrònic i una altra en la plataforma de pagament amb targeta de crèdit.

En primer lloc el club ha volgut demanar disculpes a tots els socis i diu ser "conscient dels greuges ocasionats en un partit tan especial per a tots els seguidors blanc-i-vermells". El Girona diu estar posant tots els seus esforços per intentar resoldre aquests problemes durant el dia de demà.

Hi ha una sèrie de transaccions en les quals la plataforma de pagament ha generat el cobrament però no ha comunicat a la plataforma d’entrades i, per tant, aquestes no s’han generat. La incidència, que va passar ahir dimarts entre les 11h i les 11:30h aproximadament, va afectar 43 transaccions de les 6.000 realitzades. El Club ho va detectar i va reservar entrades per poder oferir-les a aquestes persones.

Amb tot, aquest problema s'ha repetit avui entre les 9h i les 9:30h, on s’ha venut, de mitjana, una entrada cada dos segons. Aquesta saturació ha provocat un error de comunicació entre la plataforma d’entrades i la de pagaments, que ha afectat 192 transaccions. De totes aquestes entrades no generades, el Club ja està retornant els diners als afectats i reitera les seves disculpes.

Inicialment demà era el dia escollit per a vendre més entrades obertes al públic en general en cas de quedar-ne de lliures. Tanmateix els socis les han esgotat des de que es van posar a la venda el dimarts a les onze del matí.