Dos detinguts responsables d'un cultiu amb 646 plantes de marihuana en una casa d'Agullana

La parella, un home i una dona, també tenien la llum punxada

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van tenir coneixement el mes passat de l’existència d’una plantació de marihuana instal·lada dins una casa a la població d’Agullana (Alt Empordà).

Cap a dos quarts de vuit del matí del dia 2 de juny els agents de la Unitat d’Investigació juntament amb l’ARRO van realitzar una entrada i perquisició, amb autorització judicial, en un domicili del carrer Puig de Ram d’aquesta localitat.

De resultes de l’entrada els agents van localitzar 646 plantes de marihuana d’uns dos metres d’alçada i tots els aparells necessaris per al cultiu. Davant les evidències, els mossos van detenir els responsables de la plantació interior, un home i una dona de 41 i 34 anys respectivament, per un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

En aquest cas, els tècnics de la companyia elèctrica també van localitzar una connexió fraudulenta de subministrament elèctric i van procedir a la seva desconnexió. Els detinguts van passar divendres davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i van quedar en llibertat amb càrrecs.