Àngel Canosa reivindica el treball fet per ERC a l'Ajuntament

Ahir va ser presentat oficialment com a candidat per a revalidar l'alcaldia

Àngel Canosa ja és oficialment el candidat d’ERC per Blanes (Selva) a les eleccions municipals de 2023. En un acte celebrat ahir i que va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, Canosa va expressar davant dels blanencs presents a la plaça 1 d’Octubre la seva voluntat de seguir liderant el canvi a Blanes: “Junts continuarem liderant el canvi perquè volem que la nostra estimada ciutat esdevingui la capital del viure bé, del turisme familiar i sostenible i de l’atenció a la gent gran, jovent i canalla”.

Canosa ha reiterat que “Blanes és el millor lloc del món on desenvolupar el teu projecte de vida, aprendre, treballar, estimar i gaudir. Aquesta és la nostra ambició, i per això hem pres la decisió de continuar liderant Blanes. Per projectar-la al segle XXI, perquè Blanes miri endavant i sobretot per assegurar un futur digne als nostres joves”.

En el seu discurs, l’actual alcalde de la ciutat s’ha mostrat ferm i convençut del treball realitzat fins ara i ha volgut agrair a tots els companys i companyes que l’han ajudat a aconseguir el canvi polític a Blanes.

Així mateix, el candidat també ha agraït la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, per acompanyar-lo en un dia tan important. El cap de l'executiu ha destacat que “Blanes pot exercir un lideratge de transformació, progrés i de garantia de qualitat de vida”.

El president ha manifestat que “necessitem que les urnes revalidin aquest projecte que està portant transformació, proximitat i progrés a la ciutat. Hem de tenir un ajuntament com està essent el que encapçala l’Àngel, per poder seguir treballant per tots els habitants de la ciutat, pel Blanes sencer”.