Detingut per destrossar diversos cotxes aparcats a Blanes i robar-ne un a Girona

L'home de 31 anys, té múltiples antecedents i ja es troba en llibertat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes (Selva) van detenir el dia 24 de maig un home, de 31 anys, com a presumpte autor de dos delictes de danys i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle. Els fets van succeir la mitjanit del passat 24 de maig quan un home va causar danys en diversos vehicles estacionats al carrer Antoni Gaudí de Blanes.

Immediatament, es van dirigir diverses dotacions al lloc i van comprovar que dos vehicles tenien els retrovisors i els vidres trencats. Al mateix lloc els agents van localitzar i detenir el presumpte autor. Durant l’escorcoll se li intervenir quatre tornavisos, claus angleses i un ferro amb un ganxo, entre altres eines, i un telèfon mòbil que no era de la seva propietat.

Els agents van comprovar que el detingut tenia més objectes personals a l’interior d’un vehicle estacionat al mateix carrer. Tot seguit, van esbrinar que aquest vehicle constava com a sostret des del passat 16 de maig a Girona. El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 26 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.