Els veïns de Ripoll escullen destinar 115.000 euros en millorar l'enllumenat de la zona esportiva

També han acordat destinar 15.000 euros per la iniciativa 'Passeig de Records'

Els veïns de Ripoll han decidit a través de les votacions als pressupostos participats destinar la partida més important de 115.000 euros destinades a Inversions a la millora de la il·luminació de la zona esportiva. Aquesta proposta ha comptat amb 158 vots, tan sols 16 vots més que la segona més popular que consistia en l'arranjament del vial que va del Pont de Ripoll (o d'en Calatrava) fins al carrer Saltor. En tercera posició i 141 vots ha quedat l'opció de posar aire condicionat a la Biblioteca Lambert Mata.

Pel que fa a la partida de Serveis dotada amb 15.000 euros la proposta guanyadora amb 154 vots ha estat el 'Passeig dels Recors'. Aquesta iniciativa consisteix en fer passejades amb gent gran i persones amb mobilitat reduïda, tot recordant les seves vivències.

La segona opció més votada amb 140 vots és la renovació de la Cavalcada de Reis i en tercera posició el 'FesRipoll', un festival de música per a tots els públics que s'ha quedat amb 133 vots.

En total hi han participat 569 persones en les propostes d'Inversions mentre que 280 ho han fet en la partida de Serveis. D'aquests 118 i 150 ho han fet de forma presencial respectivament i el cens total de participació assoleix les 1.108 persones.