ERC de Sarrià de Ter escull de nou Narcís Fajula com a cap de llista per a les municipals

L'actual alcalde diu voler "consolidar la transformació" del municipi

La militància d'Esquerra Republicana (ERC) de Sarrià de Ter (Gironès) ha escollit a l'actual alcalde del municipi, Narcís Fajula, com a candidat per a les pròximes eleccions municipals del 2023 en un acte celebrat al Local Social de La Rasa. L'assemblea, que ha comptat amb la participació de més d'una vintena de membres de la secció local, ha escollit Fajula per unanimitat, amb la voluntat que continuï encapçalant el projecte de transformació de Sarrià.

En el seu discurs de presentació com a candidat, Fajula s'ha mostrat encoratjat i ha agraït el suport rebut: "Vull donar les gràcies a tots els companys i companyes que avui em torneu a fer confiança. Som aquí, quatre anys després, per a reivindicar l'esforç, la tenacitat i la dedicació de tots i totes". "Seguim amb la mateixa força, il·lusió i compromís per a continuar treballant pel Sarrià del futur", ha afegit.

El republicà ha destacat la feina desenvolupada en el darrer mandat on "tot i viure una època convulsa i unes circumstàncies extremadament complexes, hem demostrat una gran capacitat de gestió en el dia a dia". També ha fet esment de la gestió pressupostària de l'Ajuntament, explicant que "hem pogut resoldre les variables econòmiques derivades de la pandèmia i la inestabilitat econòmica per a desplegar projectes que eren importants per al poble". En aquest cas ha volgut destacar la transformació i millora urbana del poble. Projectes assolits com la recollida porta a porta i el carril bici; i d’altres que segueixen el seu procés com el de l’Agenda Urbana.

Fajula, també ha expressat que es presenta "amb la voluntat de consolidar el projecte polític d'Esquerra Republicana, i de consolidar la transformació de Sarrià de Ter en un espai molt més integrador, molt més unificat i capaç de teixir els diferents municipis sota un mateix interès comú". I ha afegit que "en el proper mandat serà clau crear i fomentar l'esperit de pertinença de Sarrià, focalitzat principalment en dos grups importantíssims per al poble com són el jovent i la gent gran, que surten d'una etapa especialment delicada per a ells".

Narcís Fajula és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques, té un postgrau en seguretat ciutadana i és membre del comitè executiu de la Federació de Municipis de Catalunya. A part de les atribucions pròpies del càrrec d'alcalde, durant el darrer mandat s'ha ocupat de les carteres de Territori, Servei Públic, Urbanisme, Mobilitat, Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i de la Taula de Gestió dels impactes mediambientals.