El PrimaveraVan aterra aquest cap de setmana al càmping Almata de Castelló d'Empúries

Les entrades ja es van esgotar a un mes de la seva celebració

Castelló d’Empúries (Alt Emprodà) torna a acollir aquest cap de setmana el PrimaveraVan, el festival de caravàning més gran de tot l’estat espanyol. Aquest certamen, organitzat per la revista Furgosfera, pionera en la tendència "vanlife" a Espanya, tindrà lloc aquest any al Càmping Nàutic Almata situat al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i que a un mes de celebrar-se ja es van esgotar les entrades.

Els dies 27, 28 i 29 de maig se celebraran concerts, activitats, xerrades, food trucks, artesania i expositors del sector. Així, el festival aplegarà més de 1.000 furgonetes i es preveu una assistència superior a les 3.000 persones. Al llarg dels tres dies, el PrimaveraVan comptarà amb concerts musicals, activitats infantils i tallers lúdics pensats per a tots els públics. D’altra banda, el festival suposarà un punt de referència per al sector de les furgonetes camper, on es celebraran xerrades sectorials i es mostraran tot tipus de solucions per a la camperització d’aquests tipus de vehicles.

“Furgosfera va començar el seu camí amb una motivació principal: demostrar al món que el turisme itinerant és un turisme vàlid, rendible i sostenible. Primaveravan és un reflex de la societat vanlifer espanyola, una comunitat que respecta el medi ambient, que genera riquesa allà on va, solidària i interessada en l'entorn cultural i actiu", explica Albert Sedó, fundador de la revista Furgosfera i del Festival PrimaveraVan.