Busquen un conductor que ha fugit conduint a gran velocitat pel centre de Girona

El sospitós ha deixat el cotxe abandonat a Vista Alegre i ha marxat corrent

Els Mossos d'Esquadra busquen un conductor que ha fugit a gran velocitat conduint temeràriament pel centre de Girona. Cap a les cinc de la tarda, els agents estaven identificant dos homes prop de l'estació de tren de la ciutat. En aquell moment, un que estava fora del vehicle i l'altre era el conductor.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, una patrulla estava identificant dos homes prop de l'estació de tren de la ciutat. Un estava a peu de carrer mentre que l'altre ocupava el seient de pilot d'un turisme. Durant la intervenció, i per causes que s'investiguen, el conductor ha emprès la fugida.

A gran velocitat i conduint temeràriament, ha recorregut els carrers Carles Rahola, Pericot o Emili Grahit mentre patrulles dels Mossos i de la Policia Municipal de Girona li donaven l'alto i intentaven aturar-lo. Durant el recorregut, ha causat danys a almenys dos vehicles logotipats dels Mossos.

També hi ha hagut vianants que han hagut d'esquivar el cotxe quan, en alguns moments, ha pujat a la vorera posant en perill la integritat física dels veïns que caminaven tranquil·lament. No s'han hagut de lamentar ferits.

La persecució ha continuat fins a la zona de Vista Alegre, on el sospitós ha abandonat el vehicle i ha fugit corrent a peu. Els Mossos d'Esquadra, que segons fonts policials el tindrien identificat, el busquen per detenir-lo. Al seu acompanyant l'han traslladat a la comissaria dels Mossos però, fins al moment, no està detingut.

La policia també ressegueix els carrers per on ha passat el cotxe a gran velocitat per comprovar si durant la fugida ha pogut causar danys en altres vehicles aparcats o que estiguessin circulant en aquell moment.