Dos detinguts per robar centenars de productes d'un supermercat de Palafrugell

Havien sostret cremes solars, xocolates i càpsules de cafès per valor de més de 1.800 euros

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà van detenir el dia 22 de maig dos homes de 39 i 27 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt a establiment comercial.

El migdia del diumenge 22 de maig una patrulla de paisà, que feia tasques preventives de robatoris en establiments comercials, va veure un turisme que estacionava a l’aparcament soterrat d’un supermercat de Palafrugell situat a la plaça d’Europa. Seguidament es van adonar que el cotxe estava estacionat a la part més allunyada de l’entrada i amb menys il·luminació, i com els ocupants entraven i sortien del supermercat i introduïen productes al maleter sense cap cistella o bossa de la compra.

Al cap de mitja hora van observar com el vehicle abandonava el pàrquing i volia marxar de la zona. Fou llavors quan els agents el van aturar i identificar els ocupants. Al maleter hi van trobar una gran quantitat de productes sense la coherència de ser una compra habitual. Els dos homes tampoc els van poder justificar amb cap tiquet de l’establiment del que procedien. Els mossos els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt.

Entre els productes sostrets, valorats en 1.816 euros, hi havia centenars de cremes solars, de xocolates i de  caixes de càpsules de cafè. Tots van ser retornats a l’establiment. 

Els detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar el dia 23 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.