La galeria El Claustre de Girona exposa l'obra d'Alessandro Sannino

La mostra es va suspendre fa dos anys degut a la pandèmia

La galeria El Claustre de Girona ha inaugurat aquest vespre l'exposició de l'obra d'Alessandro Sannino, una mostra que s'havia de portar a terme fa dos anys però que es va anar anul·lant degut a la pandèmia tal i com ha assenyalat el gerent de l'espai expositiu, Marià Mascort i el mateix artista durant la seva intervenció.

La presentació ha anat a càrrec de l'advocada, mediadora i escriptora, Cristina Simon, que n'ha destacat la força dels colors, el toc d'humor amb els personatges de còmic que hi apareixen i la sensualitat de les formes que ha plasmat l'artista italià a través de les fruites que ha esbossat en els originals bodegons.

Sanninno al seu torn ha fet incís en que aquests darrers tres anys han estat molt durs per a ell degut a la pandèmia com també per l'inici de la guerra a Ucraïna, esdeveniments que per a un "artista emergent com jo m'ha dificultat donar-me a conèixer", ha explicat l'autor amb regust amarg. La nota pintoresca de la nit l'ha donat en presència de la seva parella, a qui li ha demanat matrimoni davant dels assistents a la inauguració.

Al seu torn, Cristina Simon ha estat distingida com a Domna del Claustre, una condecoració simbòlica que la galeria atorga a tots els artistes o col·laboradors que passen per les seves instal·lacions. Precisament Simon va presentar el seu llibre "(Im)perdonable crim d'amor" el passat 1 d'abril.

L'exposició es podrà visitar fins el 4 de juny.

L'autor

Alessandro Sannino va néixer el 6 de setembre del 1987 a Nàpols. A l’adolescència ja es mostra una forta actitud envers el dibuix i la pintura. Va assistir a l’Institut d’Art on es va graduar amb excel·lents resultats, i simultàniament va aprendre moltes tècniques de pintura aprenent del mestre Antonio Sannino.

La seva carrera pictòrica es va iniciar el 2005 amb una exposició a l'Associació Cultural Nàpols Nostra (Itàlia).