Quim Ayats (ERC) es presenta oficialment com a alcaldable per Girona

L'acte amb Pere Aragonès i Teresa Jordà ha tingut lloc aquest matí a la plaça Salvador Espriu

Quim Ayats ja és oficialment el cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del 2023 per Girona. Aquest matí la formació republicana ha organitzat un acte públic a la plaça Salvador Espriu per presentar el candidat a l'alcaldia. Ayats ha estat acompanyat del President de la Generalitat, Pere Aragonès, i de la Consellera Teresa Jordà.

L'organització republicana afirma que Ayats "és el relleu generacional que Girona necessita per desplegar el projecte propi per fer que la ciutat avanci". El republicà ha afirmat que "Girona ha de fer un pas més. Soc d'una generació preparada per un món que canvia a passos de gegants: sabem que hem d'avançar, adaptar-nos, renovar-nos, i que no ens podem permetre el luxe de quedar-nos aturats." I en aquest sentit, Ayats ha apuntat que "cal adaptar l’agenda de respostes per a respondre als reptes del futur. Això passa també per actualitzar la manera de fer política. Hi ha una nova manera d’entendre i de fer la política que demana pas. Que entén que la màxima prioritat de la política és ser útil a la gent".

El President Aragonès ha declarat que "els republicans donem la cara sempre i ho fem allargant la mà i escoltant tots aquells que des de la implicació ciutadana treballeu pel país." A més a més, Aragonès ha apuntat que "sempre que els republicans hem hagut de triar entre diferents possibilitats i Catalunya, sempre hem triat Catalunya. I en Quim, quan ha hagut de triar, sempre ha triat Girona.

La consellera Jordà ha apuntat la idea que "és la primera vegada que en aquesta ciutat immortal Esquerra repetim candidat a les municipals" i ha reforçat el seu discurs afirmant que "en Quim i tot el seu equip sap quan s'han de prendre decisions, quan s'han d'arremangar, quan has de remar sempre en pro del bé de la ciutat. I aquest és en Quim, un home que s'estima la seva ciutat."