Acusen un vigilant de seguretat d'agredir un usuari de l'Hospital de Blanes per no dur la mascareta

L'home, de 78 anys, hauria interposat denúncia

Un vigilant de seguretat de l'Hospital de Blanes (Selva) hauria agredit a un usuari que va decidir entrar sense portar la mascareta, obligatòria segons l'actual normativa en seguretat per evitar contagis de covid-19 a l'interior de centres sanitaris.

L'home, de 78 anys, s'havia dirigit al centre ahir al matí per tractar-se dels pulmons, ja que pateix problemes cardiorespiratoris. Segons assenyala Diari de Girona, només entrar s'ha tret la mascareta perquè "no podia respirar" i un cop allà el vigilant suposadament l'ha "agafat del coll" i "empès fora de l'hospital" causant-li "ferides".

Fruit de l'agressió l'home ha estat atès a Urgències per les lesions sofertes i ha interposat una denúncia a la comissaria de la Policia Local. Per la seva banda els Mossos d'Esquadra s'han dirigit al lloc per tal de mediar entre l'usuari i el vigilant.

Amb tot, des de la Corporació de Salut del Maresme i Selva han confirmat l'incident però sense entrar en detalls. Des de l'ens s'ha obert un expedient informatiu per tal d'esclarir els fets i que també s'ha interposat una denúncia contra l'usuari per incomplir la normativa de la mascareta.