El passeig del Mar de Palamós acollirà dissabte una nova edició de la Fira del Conte

Es vol promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il·lustrats

El passeig del Mar de Palamós (Baix Empordà) tornarà a acollir aquest dissabte dia 7 de maig, la Fira del Conte. Aquesta proposta cultural i lúdica és organitzada per l'entitat local Associació Viu Cultura amb el suport de l'Ajuntament de Palamós, de la Biblioteca Municipal "Lluís Barceló i Bou", i del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

L'objectiu de la Fira del Conte és el de promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes i els àlbums il·lustrats, fomentant l’hàbit de la lectura entre els infants. La quarta edició de la Fira del Conte s'obrirà aquest proper dissabte a partir de les 11 h del matí, allargant l'activitat durant tot el dia, i fins a les 21 h del vespre.

En aquesta nova edició més d'una quinzena d'expositors, entre editorials i llibreries, ubicaran les seves parades al passeig del Mar, mostrant les novetats publicades darrerament, amb una àmplia mostra de contes.

Aquesta oferta cultural es combinarà amb les altres propostes pensades per a tota la família que també inclou l'ampli programa i que tindran lloc en les diverses carpes que l’organització haurà ubicat en el recorregut de la fira.

Dins aquest ventall d'oferta variada es destaca de manera rellevant la programació de l'activitat de contacontes que s'aniran realitzant durant tot el dia; però a banda es duran a terme tallers, com el d’expressió plàstica, el de fantasia invisible, o bé el de poesia. Cal destacar també la presència d'autors/es, editors/es i il·lustradors/es que presentaran llibres i contes, com és el cas Núria Bonet, Gemma Mercader, Jon López de Viñaspre o Cesc Pujol.

Per a poder assegurar plaça als diversos tallers programats, l’organització aconsella poder fer la inscripció prèvia a: contepalamos2022@gmail.com

A banda es durà a terme també el lliurament de premis del “Concurs de Literatura Infantil i Juvenil CLER 2022”, organitzat per la Biblioteca Municipal "Lluís Barceló i Bou", i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. El programa de la Fira del Conte es tancarà a partir de les 20 h amb l’actuació musical de la formació “Rock per xics”.