Urbanisme permet la construcció d'un edifici polivalent a la plaça de les Palmeres d'Empuriabrava

També inclou una zona portuària en substitució d'un àrea d'aparcament

La comissió d'Urbanisme de Girona ha donat avui el vistiplau a una modificació del planejament municipal de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) que permetrà la construcció d’un edifici polivalent i un nou espai públic a la plaça de les Palmeres i la zona portuària, en substitució d'un àrea d'aparcament.

La proposta de modificació del planejament de la zona recull un canvi del sistema públic d'aparcament per un sistema cultural, social o religiós a l'espai propietat de l'Ajuntament. Es tracta d'una zona portuària, on es preveu aixecar una edificació en planta baixa, amb una ocupació del 40% de la superfície, amb una alçada no superior a 7 metres, i amb una coberta d'una gamma de colors clara.

A més, la nova construcció se separarà com a mínim 10 metres del carrer Fages de Climent, 15 metres del canal i 5 metres d'altres límits. L'alcalde, Salvi Güell, explicava el 2019 que aquest edifici podrà "ser obert durant l'estiu i tancat durant l'hivern", a més, afegeix que "estarà dotat de vestuaris, banys i escenari". Aquest edifici té l'objectiu de ser el centre social d'Empuriabrava, substituint l'actual carpa que hi està instal·lada.