Begur aprova el projecte d'equipaments de la Font de Baix amb un cost de 6,8 MEUR

Les obres arrencaran aquest any i s'allargaran fins el 2024

El sector d'equipaments de la Font de Baix de Begur (Baix Empordà) ja és més a prop de ser una realitat després que el consistori hagi donat llum verda al projecte bàsic. Es tracta d'un document redactat per Territori 24 Arquitectura i Urbanisme SLP i Maria Benedito, que van guanyar el procés públic convocat per l'Ajuntament de Begur.

El pressupost d'execució per aquest projecte és de 6,8 milions d'euros i ara se sotmetrà a un procés d'informació pública. També es demanarà un informe favorable al Departament de Salut per certificar que el projecte compleix amb els requisits per ubicar-hi un consultori local al municipi. De fet, aquest és un dels diversos equipaments que es projecten amb la proposta elaborada.

A més del consultori local hi haurà la zona d'atenció al públic de l'àrea de Serveis Socials municipals, les dependències policials i el parc mòbil del cos, el dipòsit municipal de vehicles, les dependències de Protecció Civil, un aparcament públic de rotació i per a residents de Begur i zones públiques a l'exterior.

La previsió del consistori és poder començar les obres aquest mateix any, tot i que s'allargaran fins el 2024 si es compleixen els terminis previstos. Aquest projecte és una de les actuacions més estratègiques del mandat actual.