L'autor del crim de Lloret ha matat a la seva dona i la filla amb una destral i un ganivet mentre dormien

La família era d'origen rus i va donar l'alerta un fill a l'estranger

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona investiga la mort de tres persones en una casa del carrer Aiguablava de la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar (Selva). La inspecció de l'escena del crim confirmaria les primeres sospites, que l'home de 55 anys ha matat la dona de 53 i la filla de 16 i, després, s'ha suïcidat penjant-se d'una barana al jardí de la casa.

Segons fonts properes al cas, ha estat un altre fill qui ha llançat la veu d'alerta avisant que intentava contactar amb la seva mare però no ho aconseguia. Fins al lloc s'hi han desplaçat els investigadors dels Mossos, policia científica i la comitiva judicial per inspeccionar l'escena del crim i fer l'aixecament dels cadàvers.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a dos quarts de quatre de la tarda. Segons fonts properes al cas, ha estat un altre fill que estava fora del país qui ha alertat perquè intentava contactar amb la seva mare però no obtenia resposta. En un primer moment, la Policia Local de Lloret s'ha traslladat fins la casa per fer les comprovacions. Un cop al domicili, però, han localitzat els cossos sense vida i han alertat els investigadors de la DIC, que s'han fet càrrec del cas.

Les primeres hipòtesis apuntaven que l'home hauria matat la dona i la menor i després s'havia suïcidat penjant-se al jardí. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació que, segons fonts properes al cas, ha confirmat les sospites.

Segons ha pogut saber aquest diari, els Mossos situen el doble crim aquesta nit perquè el fill va poder parlar ahir al vespre amb la família. Els cossos de les dones els han localitzat a dins de la casa amb signes evidents de violència. Els investigadors sospiten que l'home ha atacat primer a la filla a la seva habitació i, després, a la mare mentre dormien. Les dues tenien ferides compatibles amb un ganivet i una destral que han localitzat al lloc i que els Mossos creuen que podrien ser les armes del crim.

No ha transcendit que l'home deixés cap nota de comiat abans de penjar-se d'una barana situada al jardí de la casa. Fins a la casa s'hi ha traslladat, la comitiva judicial, encapçalada pel jutjat d'instrucció 2 de Blanes. Cap a dos quarts de nou del vespre han arribat els furgons funeraris per fer l'aixecament dels cadàvers.

Els veïns afirmen que la família, d'origen rus, passava períodes a la casa com a segona residència, que no havien sentit mai conflictes -tampoc en les darreres hores- i que no tenien massa relació amb els habitants del carrer. Fonts properes la cas confirmen que els fills de la parella estaven escolaritzats a França.