El Festival Còmic de Figueres inaugura amb 'sold out' de Sortint del Búnquer

900 persones han omplert el teatre Jardí per veure Jair Domínguez, Peyu i Neus Rossell

El Festival Còmic de Figueres (Alt Empordà) ha iniciat la quinzena edició amb totes les butaques del Teatre Jardí plenes. L’espectacle Sortint del Búnquer, protagonitzat per Jair Domínguez, Peyu i Neus Rossell, ha exhaurit totes les entrades omplint el Teatre Jardí al complet.

El festival ha iniciat així una programació que engloba una vintena de propostes i que reunirà humoristes de renom com Julien Cottereau, Leo Bassi o Gardi Hutter, entre molts altres.

Després de la sessió de cinema amb Cineclub Diòptria que va tenir lloc el dimarts 12 d’abril, el festival ha començat oficialment aquest dijous a la tarda amb una doble proposta. A les 19h, la Biblioteca Fages de Climent de Figueres ha acollit La conya en biblioteca. 15 anys, 15 lectures per a entrebancar-se de riure, un homenatge al humor literari protagonitzat per una quinzena d’actors i intèrprets figuerencs, com Jaume Parès, Anna Turró, Felip Joana, Carme Gifre, Sebastià Roig, Santi Coll o Jordi Casals, entre molts altres.

Al vespre, el festival ha donat el tret de sortida de la programació oficial. Per primera vegada, els humoristes Jair Domínguez, Peyu i Neus Rossell han abandonat el plató habitual del programa El Búnquer i han ocupat l’escenari del Teatre El Jardí ple a vessar amb gairebé 900 persones. Els tres artistes han ofert un directe únic de quasi dues hores, mostrant a fans i seguidors el funcionament intern del programa radiofònic a través de vídeos, anècdotes i la interacció amb el públic.

El Festival Còmic ha iniciat aquesta nova edició caracteritzada per una programació amb artistes nacionals i internacionals de renom que actuaran a Figueres des d’avui fins al diumenge 17 d’abril.

Aquest divendres tindran lloc els espectacles Com riu la ciutat d’Escarlata Circus, que començarà a les 11h i durarà tot el dia, recorrent els carrers de la ciutat; Hula Hoopla, de l’acròbata Julot Cousins (12h i 16h); THE ONE & the one, de Anna De Lirium i Colette and Gomette (17h); aaAhh Bibi, de l’actor francès Julien Cottereau (19h), i Zic-Zag, del mim belga Joseph Collard.