Detinguts dos traficants i desmantellat un punt de venda de droga en un pis de Blanes

Un dels homes va intentar fugir saltant per la finestra i va resultar ferit

Els Mossos d’Esquadra de la  Comissaria de Blanes van detenir el 12 d’abril dos homes, de 28 i 44 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A principis del mes de març la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria va tenir coneixement que en un pis ubicat al carrer Pare Puig de la mateixa població hi podria existir un punt de venda de substàncies estupefaents.

Amb aquesta informació es va iniciar una investigació i un cop obtinguts els indicis necessaris es va demanar una autorització judicial per accedir a l’habitatge. A la tarda del dia 12 d’abril es va dur a terme l’entrada i perquisició per part de la Unitat d’Investigació de Blanes juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona.

En el moment de l’entrada a l’interior del pis hi havia dues persones. Una d’elles va intentar fugir saltant per una finestra que dona a un pati de llums del mateix edifici i va patir ferides lleus. L’home va ser traslladat a l’hospital i donat d’alta unes hores més tard. L’altra persona es va trobar en una de les habitacions de l’habitatge.

Es van escorcollar totes les estances i es va localitzar una peça de cocaïna en roca, diversos embolcalls de la mateixa substància, bàscules de precisió, bosses i altres estris per preparar i dosificar la droga per la venda. A més, els agents van trobar 13.000 euros en efectiu.

Davant d’aquests fets, es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els detinguts, sense antecedents, passaran pròximament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes