Investiguen la mort d'un camioner al centre duaner de Vilamalla

Els Mossos d'Esquadra estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'un camioner lituà en un dels molls d'inspecció de mercaderia del centre duaner de Vilamalla (Alt Empordà). Segons ha avançat el diari 'El Punt', l'home va ser trobat cap a dos quarts de cinc de la matinada del dissabte i presentava diverses contusions i un cop més greu. L'incident va fer que s'activés el protocol judicial per a casos d'homicidis tot i que pren força la possibilitat que es tracti d'una mort accidental. Els agents estan pendents dels resultats de l'autòpsia que es produirà aquest dilluns però, sembla ser, que la víctima podria haver patit una caiguda. L'incident va paralitzar unes hores l'activitat del centre duaner.

Els mossos han confirmat que estan investigant la mort d'un camioner lituà la matinada d'aquest passat dissabte a Vilamalla. L'home va ser localitzat en un dels molls d'inspecció del centre duaner de mercaderies. Els agents estan pendents del resultat de l'autòpsia, que es practicarà aquest dilluns. No obstant això, des dels Mossos d'Esquadra asseguren que tot apunta a que es tractaria d'una mort accidental a causa d'una caiguda. Els agents van precintar la zona on s'havia trobat la víctima i van començar a investigar per tal d'esclarir els fets.


Aquest incident va paralitzar durant unes hores l'activitat de control del centre ja que les agències que inspeccionen els camions des de dos quarts de set del matí no van poder començar les seva feina fins al voltant de la una del migdia.