L'alcalde d'Olot també denuncia haver rebut amenaces de mort

Se suma a les declaracions fetes per l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó

Segon màxim representant municipal que confessa públicament en una setmana haver estat objecte d'amenaces de mort. Si aquest dilluns era l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó (ERC), d'anunciar tres episodis macabres, ara és el torn de l'alcalde d'Olot, Pep Berga (JxCat) qui ho ha fet.

Segons ha avançat El Punt Avui, els fets van tenir lloc fa setmanes i la trucada es va produir a les dependències de la Policia Municipal. Un home va trucar preguntant per l’adreça on vivia l’alcalde de la ciutat. L’agent va negar-se a donar-li i ell va respondre que valia més que ho fes “perquè li estalviaria molta feina”.

Seguidament, el desconegut va comentar que tenia un tipus d’arma i que fessin arribar al cap de la policia que trucava per amenaçar l’alcalde. L'home deia que l’alcalde havia d’anar “al tanto” i l’insultava titllant-lo de “fill de puta català independentista”. Berga ha explicat que ara està tranquil, però que durant les hores i els dies posteriors a la trucada “no les va tenir totes”.

Es tractaria d'un home de Sant Feliu de Llobregat amb problemes de salut mental que va deixar la medicació. Pel batlle aquest és un fet cada vegada més habitual entre els alcaldes independentistes.