Vicenç Estanyol, nou director dels Serveis Territorials d’Agricultura a Girona

Es va incorporar ahir al càrrec

L'advocat Vicenç Estanyol Barneda ha estat designat nou director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a Girona. Estanyol es va llicenciar en Dret a la Uned i Història i Geografia per la UAB; a més és advocat especialitzat en Dret Administratiu. Durant els darrers 17 anys ha tingut una llarga experiència laboral a l’Administració local. Ha arribat a ocupar el càrrec de direcció de l’àrea de Promoció Econòmica fins a ser l’advocat del consistori (des de l’any 2011) a l’Ajuntament de Girona.

Durant aquests anys ha compaginat ambdues tasques de funcionari i advocat; la docència com a professor de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona i director i docent de diversos postgraus i cursos d’especialització a la Fundació Innovació i Formació de l’esmentada Universitat; i la investigació en gestió de polítiques públiques, amb dos projectes de recerca de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Estanyol es va incorporar ahir mateix al seu nou càrrec i ja es va reunir amb el personal dels Serveis Territorials i també amb el delegat del Govern, Eudald Casadesús, i la secretària general del Departament, Bibiana Domingo.