Un gran acte a Girona donarà el tret de sortida de la campanya pel 25A

Es recullen adhesions al Manifest de Sant Jordi · Volen omplir les escales de la Catedral en la lectura del text

Si el 13D va arrencar amb un multitudinari acte al Fòrum de Barcelona i el 28F al Vendrell, en aquesta ocasió s'ha escollit la ciutat de Girona per donar inici a la campanya per afavorir la participació a les consultes del 25A.

L'acte, amb entrada gratuïta, serà a l'Auditori del Palau de Congressos de Girona, a partir de les dotze del migdia, on es podran escoltar els parlaments de diverses personalitats i membres de l'organització de les consultes. També hi haurà l'actuació de la Companyia Elèctrica Dharma.

Manifest de Sant Jordi
Paral·lelament, s'està difonent a través de la xarxa el Manifest de Sant Jordi, a favor de les consultes del 25 d'abril. El text, redactat per Toni Strubell, demana el 'suport entusiasta' de la gent de la cultura pel procés de les consultes 'que ha de desembocar en l'exercici del ple dret a l'autodeterminació en els propers anys'. S'hi destaca que les consultes són 'un acte de normalitat democràtica sense precedents' i es recorda el 'marc polític' que impedeix el potencial de creixement del país en tots els camps. 

Entitats i persones individuals ja hi han donat suport i es continuen recollint adhesions a través del web. El Manifest de Sant Jordi es llegirà diumenge, 11 d'abril, a les onze del matí davant la Catedral amb l'objectiu d'omplir-ne les escales.