L'alcalde de Palafrugell publica la seva declaració de béns i activitats

Ha renunciat al sou de batlle i cobra com a diputat al Parlament de Catalunya

L’Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC), ha fet pública una declaració del registre d’interessos que va presentar el mes de maig de 2011, la qual va ser modificada a l’octubre de 2012, quan va accedir a l’acte de diputat al Parlament de Catalunya.

Aquesta informació és visible al web municipal, a l’espai de l’alcalde, on des de fa unes setmanes també es pot trobar una agenda pública on es pot consultar tota la activitat institucional que realitza i també des d’on es pot accedir a la seva pàgina de Facebook.

Actualment, l’alcalde percep la retribució com a diputat al Parlament de Catalunya, havent renunciat al sou de batlle, segons acord de la Junta de Govern. Com la resta de regidors, rep una indemnització per assistència a les sessions plenàries. Juli Fernández assegura que “aquesta és una mostra de transparència dins l’administració local i segueixo reivindicant la necessitat de que un polític tingui un únic sou, malgrat els diferents càrrecs de responsabilitat que es pugin tenir”.