Salt inverteix 150.000 euros més per a millorar l'enllumenat

Els treballs al carrer Major, de 31.700 euros, ja han acabat

L’Ajuntament de Salt (Gironès) continua endavant per millorar i posar el dia l’enllumenat de la xarxa viària i, en aquesta línia, durant les properes setmanes es licitarà el projecte per, com més avisat possible, iniciar tota una sèrie d’actuacions a diversos punts del municipi que suposaran una inversió de 150.000 euros. Aquesta nova fase forma part d’una planificació global que s’anirà executant per tots els barris.

En aquest cas, durant aquest trimestre està previst canviar l’enllumenat de les zones per a vianants dels carrers Alfons Moré, Miquel Martí i Pol i Pla de Salt. Aquest paquet d’accions inclourà la substitució del quadre general de distribució que està situat al carrer Fleming i que genera problemes als circuits d’enllumenat sobretot durant els episodis de pluja.

D’altra banda, també s’instal·laran dues columnes amb projectors al circuit de Pump Track amb l’objectiu de millorar la il·luminació provisional que funciona a hores d’ara. L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “dins les inversions de manteniment i millora de la xarxa viaria de Salt hi ha una partida important que dediquem a la il·luminació dels carrers de la ciutat. Es tracta d’una aposta estratègica amb la qual donem resposta a una demanda que ens han traslladat els veïns”.

Actuació finalitzada al carrer Major

El nou paquet d’actuacions per millorar l’enllumenat de Salt arriba després que a principis d’aquest any 2022 hagin finalitzat els treballs de millora de la il·luminació del carrer Major de Salt, concretament al tram que va del carrer Cervantes a la Travessia de Santa Eugènia. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 31.698 euros.