Un conductor drogat es dona a la fuga i pateix un dramàtic accident a Figueres

El detingut, un francès de 27 anys, es va saltar un control de la Guàrdia Urbana

Els veïns de Figueres (Alt Empordà) van ser testimonis el dimecres d'una espectacular persecució que es va originar a l'estació d'autobusos i va acabar en sinistre al carrer Migdia davant l'atònita mirada de desenes de vianants.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, els fets van tenir lloc pels voltants de les 19:45h quan havien instal·lat un control a la plaça de l'Estació. Fou aleshores quan es van adonar d'un turisme amb matrícula francesa que semblava sospitós i el van ordenar aturar-se. Amb tot, aquest va decidir fer una maniobra i donar-se a la fuga, iniciant el seu recorregut pel carrer Migdia en sentit contrari.

Pocs metres més enllà va perdre el control i patir un accident, encastant-se contra un altre vehicle i un contenidor, deixant-lo bolcat damunt la calçada. El conductor, un jove francès de 27 anys, va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i drogues, donant positiu en aquestes últimes substàncies. Amb tot, també van detectar que conduïa sense tenir el permís vigent, ja que li havien retirat tots els punts per infraccions prèvies.

S'acusa al detingut de conducció temerària, circular sota els efectes de les drogues, desobediència i no tenir el permís en regla.