Set detinguts a presó per transportar 60 kg de marihuana dins una furgoneta a Fornells de la Selva

La droga tindria un valor al mercat de 108.727 euros

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el 23 de març, a Fornells de la Selva, set homes d’edats compreses entre 21 i 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La matinada del 23 de març agents de la comissaria de Salt i de Girona van rebre l’alerta d’adreçar-se al polígon industrial de la població de Fornells de la Selva, ja que hi havia una furgoneta i un turisme, amb diversos ocupants al seu interior, que estaven donant voltes per la zona i que haurien intentat accedir dins una nau industrial.

Diverses patrulles van fer recerca per la zona i van localitzar, al carrer Pep Ventura del mateix municipi, ambdós vehicles que circulaven direcció Girona per la N-II.  Quan el cotxe va veure la patrulla policial va accelerar la marxa direcció la N-II, mentre que la furgoneta va fer un gir en un carrer pròxim.

Els agents van poder aturar la furgoneta amb dos ocupants a l’interior de la cabina. En l’escorcoll van obrir la porta de la furgoneta i dins la caixa van trobar que hi viatjaven tres homes més. A més, es van trobar que transportaven una gran quantitat de cabdells de marihuana introduïts en diferents bosses tipus xarxes. De forma simultània una de les patrulles va aturar el turisme i va detenir els seus dos ocupants. Els mossos van detenir els set ocupants, tots ells homes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

En els escorcolls se’ls va intervenir cinc telèfons mòbils, 700 euros en efectiu i diversa moneda d’Albània. Es van comissar 60 quilos de cabdells de marihuana, que segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior estaria valorada en 108.727 euros. Els detinguts, sense antecedents previs, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona que n'ha ordenat l'ingrés a presó.