Mor una passatgera en el xoc entre un camió i una furgoneta a la C-65 a Llambilles

Un conductor es troba ferit greu i ingressat al Trueta

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que en l'accident d'aquesta tarda entre un camió i una furgoneta a la C-65 a Llambilles (Gironès), ha mort la passatgera davantera de la furgoneta. Es tracta d’una dona de 61 anys, MD.B.C., veïna de Salt. El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 23 a les 15:46h, moment en que els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït el xoc frontal. Pel que fa a la resta d'ocupants, el conductor de la furgoneta ha resultat ferit greu i l’han traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera ha presentat fins a dos quilòmetres de cues i retencions en ambdós sentits de la marxa.  Amb aquesta víctima, són 32 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.