70 comerços i establiments de Castelló d'Empúries repartiran fins a 4.200 euros en premis

Torna una nova edició del "Mou-te i Guanya"

Empuriabrava (Alt Empordà) ha acollit aquest matí la presentació d’una nova edició del Mou-te i Guanya, la campanya impulsada des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

Després de l’èxit de la primera edició, aquest mes d’abril torna el Mou-te i Guanya amb la participació  de 70 comerços i establiments del municipi, 26 més que en l’edició anterior, que repartiran fins a 4.200 euros en premis a més d’un salt en tàndem i un sopar per a dues persones a un restaurant amb estrella Michelin. El funcionament serà el mateix que en l'edició anterior i consistirà en un omplir una butlleta comprant en diferents comerços de Castelló i Empuriabrava.

Una de les novetats del #moucastelloempuriabrava 2022 és la necessitat de consumir almenys en un bar o restaurant dels 6 establiments diferents que han de constar a la butlleta de participació. D’aquesta manera, es vol donar visibilitat a l’àmplia oferta gastronòmica del nostre municipi.

Els participants lliurar la butlleta entre l’1 i el 30 d’abril i el sorteig de tots els vals es realitzarà el dia 6 de maig. Cada un dels establiments adherits a la campanya sortejarà dos vals de 30 €. Els guanyadors s’anunciaran al web i rebran també un correu electrònic on se’ls comunicarà que han guanyat.  

Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica, ha volgut reprendre a través de la seva àrea, aquesta campanya de suport al comerç local, iniciada l’any passat, per continuar apropant l’oferta comercial de casa nostra a la ciutadania del municipi però també a la comarca. “Hem de continuar treballant per revitalitzar el sector comercial que és un atractiu molt important dels municipis. Amb aquesta nova edició hem vist com ha augmentat la participació d’establiments i això ens anima a continuar impulsant aquest tipus d'accions per donar a conèixer el teixit comercial i l’oferta gastronòmica del nostre municipi”.