Tres detinguts a l'AP-7 que duien 340.000 € falsos, anabolitzants, una tàser i material de vigilància

La Guàrdia Civil els va identificar i va escorcollar-los el vehicle a l'àrea de servei de Garrigàs

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes a Garrigàs (Alt Empordà) que circulaven per l'AP-7 amb gairebé 340.000 euros falsificats, anabolitzants, una pistola tàser i material de vigilància. Entre d'altres, manilles, llanternes, passamuntanyes i ulleres de visió nocturna.

La detenció va tenir lloc aquest dissabte passat a la tarda. Agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera (Alt Empordà), que estaven fent un servei rutinari en aquesta àrea de servei de l'AP-7, van veure un cotxe que els va semblar sospitós. Hi anaven tres homes polonesos.

Els agents van identificar-los i van escorcollar el vehicle. A dins, van trobar-hi tot de feixos de bitllets falsificats. En total, fins a 339.150 euros. A més dels diners, els tres homes també portaven una gran quantitat d'anabolitzants (en concret, 47 ampolles de testosterona, 216 pastilles i quinze pastilles de Viagra).

Per això, la Guàrdia Civil els va detenir per un delicte de falsificació de moneda i un altre contra la salut pública. A més, a l'interior del cotxe, els agents van trobar-hi material de vigilància divers, que com precisa la Benemèrita, "podria ser utilitzat per cometre alguna mena d'il·lícit penal".

Els detinguts portaven manilles policials, balises de seguiment, llanternes amb con policial, passamuntanyes, ulleres de visió nocturna i una pistola elèctrica. La Guàrdia Civil va traslladar les diligències del cas i els tres polonesos detinguts al jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.