Celebren més de 400 entrevistes de feina en la 6es Jornades d’Oportunitats Laborals a Palafrugell

S'han presentat més de 210 ofertes laborals

Al llarg de tres dies, s’han celebrat a Palafrugell (Baix Empordà) les 6es Jornades d’Oportunitats Laborals, organitzades per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP). En la sessió de dimecres, dedicada a la realització d’entrevistes entre empreses i persones en cerca de feina, es van fer 455 entrevistes de feina. En total, hi ha participat 113 persones en recerca de feina i un total de 49 empreses amb 111 ofertes laborals, que suposen 210 vacants.

Enguany, les ofertes disponibles han estat de diferents àmbits com l’hostaleria, comerç, construcció, oficina o mecànica entre d’altres, amb posicions com cuiner, arquitecte, operari, socorrista, cambrer, vigilant de zona blava, etc.

A banda de la sessió dedicada a entrevistes, els dos dies anteriors en van realitzar diferents xerrades i debats destinats a empreses i persones treballadores, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores. En aquestes conferències es van tractar temes com les criptomonedes i el blokchain, l’exportació i l’emprenedoria, entre d’altres.

Aquestes dues jornades de conferències han estat la novetat d’aquest any. La bona valoració que n’han fet les persones assistents, en referència a les temàtiques, la qualitat dels ponents i les experiències compartides, assegura la continuïtat d’aquest format per a les següents edicions.

Degut a l’ampliació de la Jornada amb les xerrades i debats, les trobades s’han realitzat a diferents espais del municipi: Museu del Suro de Catalunya, Teatre Municipal i Centre Fraternal. Amb la descentralització dels espais es vol donar a conèixer el patrimoni cultural del municipi, agraint d’entrada a les entitats que ens els cedeixen per celebrar-hi cada una de les jornades.