Dos detinguts acusats d'apunyalar un jove de matinada a Olot el diumenge passat

La víctima es troba ingressada en estat greu al Trueta

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Olot van detenir el dia 15 de març dos homes, de 38 i 25 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi dolós, en grau de temptativa i un delicte de lesions. Els fets es remunten al passat 13 de març quan, al voltant de les 5:00 hores, es va produir una agressió al carrer Mestre Moner d’Olot (Garrotxa).

Quan els agents van arribar al lloc, van localitzar un home estès al terra amb dues ferides d’arma blanca. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar al lloc, van constatar que es trobava ferit greu i van traslladar la víctima, de 27 anys, a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Arran dels fets es va obrir una investigació que va permetre identificar als autors de l’agressió. La investigació va concloure el passat dimarts amb la localització i detenció, a Olot, dels presumptes agressors.  Els detinguts, un d’ells amb múltiples antecedents, passaran pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.