Ferit greu un home per una punyalada durant una baralla a Olot

L'agressor es troba en cerca i captura

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que aquest diumenge va deixar un jove de 27 anys ferit greu i ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona després d’haver rebut una punyalada a la zona de l’estómac, al carrer del Mestre Moner, a Olot (Garrotxa). Els fets van tenir lloc durant la matinada en una zona als afores de la ciutat. Segons ha avançatEl Caso i confirmat aquest diari, dos homes es van barallar per causes que encara no s’han pogut aclarir i un d’ells, amb una arma blanca, va apunyalar a l’altre.

Segons l’avís que van rebre els Mossos d’Esquadra, l’home ferit i el seu agressor es coneixien, però ara mateix s’està investigant què va motivar l’agressió, que es va registrar quan faltaven pocs minuts per les quatre de la matinada, al mig del carrer. El ferit, un jove de 27 anys, de nacionalitat estrangera, va ser traslladat al Trueta en estat greu, tot i que no es pateix per la seva vida. 

A hores d'ara encara no s'ha practicat cap detenció malgrat els agents tenen identificat a l'agressor que es troba en cerca i captura.