Comissades 574 plantes de marihuana i 1.080 grams de cabdells en una casa a Santa Cristina d'Aro

El propietari, un home de 33 anys, ha estat detingut

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 15 de març un home, de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A finals de gener els mossos van tenir coneixement de l’existència d’una possible plantació de marihuana en un domicili, ubicat a la urbanització Vall repòs de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà). Paral·lelament, l’empresa subministradora d’electricitat va comunicar la manipulació de la instal·lació del comptador i d’un consum elèctric molt elevat a la casa. Els agents van iniciar la investigació per confirmar les sospites i van constatar que dins la casa s’hi cultivaven plantes de marihuana.

Després de diversos dispositius de vigilància i seguiment, el passat dia 15 els mossos van fer una entrada i perquisició al domicili investigat. Durant l’escorcoll van localitzar 574 plantes de marihuana. A més van comissar 1.030 grams de cabdells preparats per a la venda al detall i aparells per facilitar el cultiu com làmpades, transformadors, aparells d’aire condicionat, mampares, bàscules i filtres.

Durant l’actuació policial també van detenir el responsable de la plantació, que es trobava a l’habitatge. El detingut, amb antecedents, van passar el mateix a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.